Augusztus 20.

Megvolt az országtorták első zsűrizése - videó

Nagy tortateszten választották ki azt a tízet, amelyik indulhat a Magyarország tortája illetve a Magyarország Cukormentes tortája címért.

2019.05.08 10:30ma.hu

Levendula és kardamom, kedden volt az országtorták első zsűrizése Budapesten. Nagy tortateszten választották ki azt a tízet, amelyik indulhat a Magyarország tortája illetve a Magyarország Cukormentes tortája címért. A hozzávalóik között volt málna, és egres is, de különleges fűszereket is felhasználtak, például friss bazsalikomot és levendulát. Hogy idén melyik lesz az ország tortája, az augusztus 20-ai ünnepre derül ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.