Botrány

Felháborodott helyiek támadtak a TV2 stábjára Srí Lankán

Az Ázsia Expressz forgatása alatt.

2019.04.11 15:20ma.hu

Felháborodott helyiek támadtak a TV2 stábjára az Ázsia Expressz című utazós reality második évadának forgatása alatt Srí Lankán. A Bors szerint az ok az volt, hogy az Ázsia Expresszt gyártó belga cég által, nemzetközileg egységesen előírt egyik küldetésben a párosoknak fel kellett venniük a helyi tradicionális esküvői viseletet. Ezt a Bereczki Krisztián és Bohos Kornél alkotta testépítő páros meg is tette, ami feldühítette a helyieket.

A dühös emberek a stáb szállodájához mentek, ahol azt követelték, hogy engedjék be őket az épületbe, hogy elégtételt vehessenek a tradícióikon esett sérelemért. A belga műsorgyártó és a TV2 emberei a hatóságok kérésének eleget téve szemtanúk előtt törölték a sértőnek ítélt felvételeket. Csakhogy ezalatt a stáb egyik helyi segítőjét megütötték, mondván, hogy neki nem lett volna szabad közreműködnie ebben.

A TV2 közleménye szerint ez egy nemzetközi formátum, ahol minden ország játékosai ugyanazokat a feladatokat teljesítik, és eddig soha nem volt gond belőle. Ennek ellenére az eset hatására felülvizsgálnak néhány további küldetést is. A forgatást Indiában folytatják.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.