Hamarosan kezdhet törleszteni

Megérkezett az olaszliszkai lincselő számlájára az 5 milliós kártérítés

Az életfogytiglanra ítélt férfi a rossz börtönviszonyok miatt perelt.

2019.03.25 20:03ma.hu

Megérkezett az olaszliszkai lincselő számlájára az államtól kapott 5 milliós kártérítési díj, ezt a magyar bírósági végrehajtói kar elnöke mondta az RTL Híradónak.

Az életfogytiglanra ítélt férfi a rossz börtönviszonyok miatt perelt, de hiába nyert, nem férhet hozzá a pénzhez, mert azt a végrehajtó lefoglalta.

Szögi Lajos családja egy-két héten belül hozzájuthat a pénzhez. Az ötmillió csak töredéke annak a 46 milliós kártérítésnek, ami a hozzátartozóknak járna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció

Pattanjunk fel! - Csurgó és Abasár

Csurgó egy 5300 lelket számláló kisváros Belső-Somogy, Zalai-dombság, és a Dráva vidék - találkozásánál, történelme egészen az államalapításig nyúlik vissza.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.