Pártok

Gyüre Csabát jelöli Hegedűs Lorántné parlamenti helyére a Jobbik elnöksége

A párt korábbi országgyűlési képviselőjét és jelenlegi alelnökét választották.

2019.03.23 10:24ma.hu

Gyüre Csabát jelöli Hegedűs Lorántné parlamenti helyére a Jobbik elnöksége - tudatta a párt szombaton .

A Jobbikból és annak frakciójából február végén kilépett Hegedűs Lorántné csütörtökön tájékoztatta az MTI-t, hogy országgyűlési képviselői mandátumáról is lemondott. Közlése szerint nem kívánt független képviselőként dolgozni, nehogy "a látszattevékenységet vagy destrukciót folytatókkal" bárki is egy platformba sorolhassa.

A Jobbik szombati közleményében azt írta: pártjuk országos elnöksége Gyüre Csabát, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselőjét és jelenlegi alelnökét választotta Hegedűsné Kovács Enikő megüresedő parlamenti mandátumának betöltésére.

Úgy fogalmaztak: Gyüre Csaba feladata "a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete" lesz az Országgyűlésben. Továbbá jogászként a nemzeti ellenállás országgyűlési képviselőcsoportjának törvényalkotási és igazságügyi munkáját fogja segíteni a jövőben - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.