Légi

Köpködött, kötekedett a részeg utas a repülőn

Egy részeg, kötekedő utas miatt fordult vissza a Wizz Air Londonba tartó gépe.

2019.03.17 12:02ma.hu

Egy részeg utas miatt visszafordult és leszállt Budapesten a vasárnapi Wizz Air 6:00-os Budapest - London Luton járata - írta az Indexnek az egyik olvasó. Beszámolója szerint az utas köpködött, hörgött, piszkálta az utasokat.

A portál megkereste a Wizz Airt, a társaság válaszában megerősítette, hogy egy utas miatt vissza kellett fordulniuk. 

"Március 17-én a Wizz Air W6 2201-es számú, Budapestről London Lutonba tartó járatán egy utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett a többi utassal és az utaskísérőkkel szemben. Személyzetünk a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet, és úgy döntött, visszatér Budapestre, hogy az erőszakos utast leszállítsa a repülőgépről. A leszállás után az utast a hatóságok őrizetbe vették. A repülőgép több mint egy órás késéssel folytatta az útját London Luton felé. A Wizz Air elnézést kér a késés okozta kellemetlenségért, de utasaink és személyzetünk biztonsága a legfontosabb légitársaságunk számára, és zéró toleranciával kezeljük az ellenük irányuló szóbeli és tettleges erőszakot. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik" - írták.

A problémás utast rendőrök kísérték le a gépről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.