Balhé

'Vagy tizenkétszer belerúgtam' - a színház előtt kelt egy anya és gyermeke védelmére Nagy Ervin

Egy édesanya és gyermeke védelmére kelt az utcán a népszerű színész.

2019.03.14 09:24ma.hu

Nagy Ervin verekedésbe keveredett a Katona József Színház előtt, miután egy férfi fellökött egy anyát és gyermekét - írta meg a Bors.

“Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam” - mondta a színész, aki a KrizShowban mesélte, mi történt pontosan.

Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, nem bírtam visszafogni magam - folytatta Nagy, akit elmondása szerint a férfi torkon vágott, ezt pedig nem hagyhatta annyiban.

"Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy nagyon vicces volt.”

A színész azt is elmondta, édesapjától tanulta meg, hogy ha valaki bántja, ne hagyja magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.