Szolgálat

Iskolába vitték a beteg kislányát a mentők

Az édesanya rosszul lett, nem tudta a gyermekét elkísérni, a mentősök megoldották.

2019.03.12 14:30ma.hu

Egyedülálló édesanya lett kedden rosszul fővárosi lakásában. A középkorú nő gyengének érezte magát, miközben kislányát indította volna iskolába a reggeli órákban. A pillanatok alatt kiérkező mentők a helyszíni vizsgálatok alapján további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, ám az odaadó anyuka ezt elutasította. Mint mondta, nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét.

"Bajtársaink nem hagyták ennyiben a dolgot. A mentésirányítás segítségével felhívták a Dél-Alföldön élő nagymamát, aki vonattal fel tud utazni Budapestre és el tud menni kisunokájáért az iskolába. Miután az iskola útba esett a kórház felé, bajtársaink a vezetőség külön engedélyével, a hordágyon fekvő anyukával együtt magukkal vitték a 7 év körüli kislányt is. Az iskolához érve gépkocsivezető bajtársunk megnyugtatva kísérte fel a kistanulót a terembe és a pedagógus gondjaira bízta - írta a Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala.

Az édesanyát ezek után stabil állapotban szállították kórházba a mentők, ahol pár órával később megoperálták.

Mielőbbi felépülést kívánunk a mentőknek gratulálunk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.