Segítettek a rendőrök

Szétvált a család a Bakonyban, az anya eltévedt két gyerekkel

A zirci rendőrök egy eltévedt nőnek és gyermekeinek segítettek.

2019.03.11 18:05ma.hu

A rendőrségre 2019. március 9-én 18 óra körül érkezett bejelentés, hogy egy nő az 5 és 10 éves gyermekével eltévedt a Csesznek környékén lévő erdőben. A Zirci Rendőrőrs munkatársa telefonon fel tudta venni a kapcsolatot az anyával, aki elmondta, hogy Csesznekről egy turistaútvonalon indultak el férjével és három gyermekükkel Bakonyoszlop felé. Az édesapa a legkisebb gyermekükkel 15 óra körül visszafordult, hogy a Cseszneken leparkolt autójukat felvegye, és a családot az útvonal végén, Bakonyoszlop határában várja majd. A nő és kislányai továbbhaladtak az erdőben a férjjel megbeszélt találkozóhely felé, de rájuk sötétedett, és elvesztették a tájékozódást. A telefonáló elmondta azt is, hogy gyermekeivel egy magaslesre mentek fel, ott várják a segítséget.

A helyszínhez érkező zirci járőrök a szolgálati autóval Csesznek felől elindultak a turistaútvonal irányába, és a gépkocsi fényjelzésével próbáltak a kirándulóknak jelezni. Bakonyoszlop irányából egy másik rendőr, továbbá egy vadász kezdte meg a kutatást, és fénnyel jeleztek a bajba jutottaknak. Kis idő múlva az édesanya jelezte telefonon, hogy látja a jelzést. A bejelentést követő két órán belül a segítők megtalálták az eltévedt személyeket. A nő és gyermekei nem sérültek meg, így a Zirci Rendőrőrs munkatársai őket a Bakonyoszlopon lévő édesapához vitték, ahonnan hazautazott a család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.