Nőnap

Ajándékkal köszöntötték a szabályosan közlekedő hölgyeket

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök nőnap alkalmából ajándékkal köszöntötték a szabályosan közlekedő járművezető hölgyeket.

2019.03.08 12:34ma.hu
police.hu

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság, valamint a Területi Balesetmegelőzési Bizottságok „Női gépjárművezetők biztonságáért akciót” tartottak 2019. március 8-án Debrecenben, Hajdúböszörményben, Balmazújvárosban, Tiszacsegén, Egyeken, Hortobágyon és Újszentmargitán.

A rendőrök nőnapon, a reggeli órákban köszöntötték az arra közlekedő járművezető hölgyeket. Azok a hölgyek, akik a közúti közlekedési szabályokat betartva, biztonságosan, kifogástalan műszaki állapotú járművel vettek részt a forgalomban, apró ajándékot kaptak a rendőröktől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.