Döbbenetes

Egy bomba miatt nem temetheti el halott édesanyját a kétségbeesett miskolci nő

Kiderült, hogy az édesanyjának kiválasztott helyen egy bomba van.

2019.02.23 10:06ma.hu

A nő édesapját 2004-ben temették el a diósgyőri temetőben, édesanyja pedig értelemszerűen mellette akart nyugodni. Amikor viszont idén ő is elhunyt, a temető ügyintézője közölte, hogy nem lehet eltemetni, mert az édesapja mellett már egy bomba "nyugszik".

A Blikk cikke szerint sírásók már 2004-ben észrevették a bombát, szóltak is a temető vezetőinek, akik viszont úgy döntöttek, inkább nem szólnak senkinek. Most viszont már nem lehet halogatni a problémát, amit viszont senki nem akar megoldani. Elvileg a rendőrségnek kellett volna eljárni az ügyben, ők hívhatják a tűzszerészeket, akiknek viszont 300 ezer forint a napidíja, amit a miskolci nő nem tud kifizetni.

Az elkeseredett asszony úgy döntött, megtartja édesanyja szertartását, a ravatalról viszont a mama a hullaházba került vissza, ott viszont csak március 11-ig lehet, addig tehát kezdeni kellene valamit a bombával. A nő már mindenkinek írt az önkormányzattól a rendőrségen át a Honvédelmi Minisztériumig.

Utóbbi helyről a lapnak azt válaszolták, hogy bár a minisztériumnak nem hatásköre, megtette a szükséges lépéseket a probléma elhárítására, szakemberek már vizsgálják, hogyan lehetne hatástalanítani a bombát, amint megkapják az ehhez szükséges hozzájárulást.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.