Gyász

Amerikában is eltemették Andy Vajnát

A kaliforniai szertartáson részt vett Arnold Schwarzenegger, Kurt Russell, valamint Leslie Mandoki is.

2019.02.21 08:21ma.hu

Szerda este az Egyesült Államokban is eltemették Andy Vajnát.

A kaliforniai szertartáson részt vett a magyarországi temetésen beszédet mondó Arnold Schwarzenegger, a színész Kurt Russell, valamint zenész barátja, Leslie Mandoki, aki szintén ott volt a budapesti temetésen is - írja a Blikk.

Andy Vajna hamvainak egy részét a végakaratának megfelelően a westwoodi Memorial Park temetőben helyezték el, és sírhelye 12 éve elhunyt fia, valamint szülei sírhelyének közelében van.

A januárban elhunyt producer hamvainak egy részét felesége, Vajna Tímea vitte ki az Egyesült Államokba másfél héttel ezelőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.