Hajsza

Tüzet nyitottak a rendőrök a szökött rabra - videó

Egy rab fegyvert fogott a Fővárosi Törvényszéken a fegyőrre, majd elmenekült.

2019.02.15 13:28ma.hu

Felrázta a fővarost a péntek délután, az történt ugyanis, hogy egy rab fegyvert fogott a Fővárosi Törvényszéken a fegyőrre, majd elmenekült autót szerezve elmenekült a helyszínről, a rendőrök pedig üldözőbe vették. A videón az látható, ahogy a szürke terepjáróval érkező szökött rab megkerüli a rendőri blokádot a fűre hajtva, majd tüzet nyitnak rá a Nyírpalota úton, de az autó továbbhajt. A férfit nem sokkal később elkapták, ezt a rendőrség erősítette meg a twitterén. Az elfogás helyszíne a Nyírpalota és a Szentmihályi út kereszteződése volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.