Állati

A Tiszát is átúszhatta az elkóborolt labrador

Elkóborolt kutyát adtak vissza gazdájának a kiszombori határrendészek.

2019.02.12 08:24ma.hu
police.hu

Egy segítségre szoruló labradort találtak a rendőrök 2019. február 9-én a Tiszasziget Közúti Határátkelőhely közelében. Az eb szemmel láthatóan ápolt volt, és nyakörvet is viselt. A kirendeltségen rendszeresített chipleolvasóval beazonosították a kutyát, majd az állatorvosi adategyeztetést követően értesítették a négylábú gazdáját, és visszaadták neki az elkóborolt házi kedvencet.

A család nagyon boldog volt, hogy visszakapták Missyt. Az eb 2019. február 2-án tűnt el, Röszke közeléből. Egy hét alatt gazdái kétségbeesetten keresték, arra azonban nem számítottak, hogy a kutyus a Tiszán is átjut, és ott találják majd meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.