Szavaznak

Polgármestert választanak vasárnap Korláton

Négy független jelölt indul.

2019.02.12 03:30MTI

Polgármestert választanak vasárnap a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Korlát községben, a tisztségért négy független jelölt indul - közölte Boldogkőváralja közös önkormányzati hivatalának aljegyzője hétfőn az MTI-vel.

Szatmári Fruzsina elmondta: az időközi választást azért írták ki, mert Korlát eddigi független polgármestere, Hriczu Imre lemondott posztjáról.

Tájékoztatása szerint a megye északkeleti részén, a Zempléni-hegység nyugati lábánál lévő település polgármesteri posztjáért négy független jelölt indul: Takács Krisztián, Báder József, Lukács Máté és Horváth Elemér.

A választási névjegyzékben szereplő 241 helyi lakos vasárnap 6 órától este 7 óráig adhatja le voksát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.