Ilyen is van

Kétmilliós kárt okozott a férfi, aki levizelte egy repülőgép konyháját

Másodfokon a Szekszárdi Törvényszéken felmentették.

2019.02.08 11:23ma.hu

Ítélet szüketett a Tolna megyei B. Balázs ügyében, aki még 2014-ben okozott csaknem 6 ezer eurós (2 millió forintos) kárt a WizzAir-nek.

A férfi Budapestről repült a hollandiai Eindhovenbe, a kiszállási előkészületek során szerette volna a mellékhelyiséget használni, ám a légiutas-kísérő arról tájékoztatta, hogy a mosdó ajtaját biztonsági okokból már zárva tartják, viszont pár perc múlva a reptéri terminál vécéit igénybe tudja venni.

A férfi azonban nem bírta tovább, a légiutas-kísérőknek és az utasoknak háttal állva vizeletét a konyha falára eresztette.

A légitársaság később közölte, hogy 5778 eurónyi élelmiszer szennyeződött biológiailag, 85 euró volt a takarítás, a fertőtlenítésre pedig 100 eurót számoltak fel.

B. Balázst másodfokon, a Szekszárdi Törvényszéken felmentették. A bíró indoklása szerint a vádlott olyan fenyegető, másként el nem hárítható helyzetbe került, hogy nem maradt más lehetősége, ugyanis egészségügyi kockázata lett volna, ha nem vizel. Nem viselkedett arrogánsan, inkább szégyenkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.