Ügyészség

Nem bírta nézni, hogy az utcára vizel egy részeg férfi, halál lett a vége

Halált okozó testi sértés miatt emeltek vádat egy 49 éves férfi ellen.

2019.02.08 10:21ma.hu

A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a vádlott még 2017. november 20-án, a kora délutáni órákban a III. kerületi Miklós téren és környékén sétált a kutyáival, amikor felfigyelt a 62 éves, ittas állapotban lévő sértettre, aki az utcán vizelt.

A vádlott ezt szóvá tette a sértettnek, ami miatt rövid szóváltásba keveredtek egymással. A vádlott később megütötte az ittas sértettet, aki elesett, beütötte a fejé. A mentők kórházba vitték, ahol szakszerű ellátást kapott, azonban a sérülése miatt 2018 elején elhunyt.

A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre; a bűncselekményt a törvény kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.