Ellátás

Nagy Feró szerint nincs baj a kórházi ellátással Magyarországon

A térdét műtötték, de napról napra jobban van a rocklegenda.

2019.02.07 15:56ma.hu

Türelmes beteg vagyok, de azért bennem volt a frász, most már bevallom... - mondta a Blikkknek kórházi ágyán Nagy Feró a siófoki kórházban. A Beatrice frontemberének a térdében egy porc vált le, ami hónapok óta nehezítette a mindennapjait. A focival is fel kellett hagynia, és a hagyományos családi sítúrán is csak kísérőként vehetett részt idén.

A rocker közösségi oldalán dicsérte az őt kezelő orvosokat és a kórházat.

"A térdem - itt Siófokon - nagyon profi kezekbe került. Szuper ellátás! Itt mindenki engem ápol-kezel-altat-ellát, egy szuperül felszerelt kórházban. Nekem úgy tűnt ez a XXI. század. Itt csak gyógyulni lehet. Aki még egyszer az egészségügyi ellátásról hülyeségeket ír, azt komolyan mondom nyakon vágom - írta a posztban Nagy Feró.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.