Rádió

Hamarosan elhallgat a Music FM

A Music FM országosan a 4. leghallgatottabb rádió volt napi 525 ezer hallgatóval.

2019.02.04 18:36ma.hu
hirdetés

"Sajnos búcsúznunk kell. 7 csodálatos év után csütörtökön éjfélkor elhallgat a Music Fm. Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy ez elkerülhető, hiszen tudtuk, a Music Fm rengeteg hallgatónak jelentett biztos pontot a mindennapokban. Együtt ébredtünk, együtt autóztunk, együtt buliztunk és sokszor együtt sírtunk. Evidens volt, hogy vagyunk egymásnak, mi nektek, ti nekünk" - közölte hétfő délután a rádió a Facebook-oldalán.

A Music FM országosan a 4. leghallgatottabb rádió volt napi 525 ezer hallgatóval.

Tavaly novemberben derült ki, hogy az NMHH nem hosszabbítja meg a Music FM (és a Sláger FM) frekvenciaengedélyét. A hatóság hivatalos indoklása szerint törvényi kizáró okok voltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.