Gyász

Arnold Schwarzenegger mondhat beszédet Andy Vajna temetésén

A filmsztár hamarosan Budapestre érkezik.

2019.01.28 07:10ma.hu

Arnold Schwarzenegger búcsúztathatja Andy Vajnát csütörtökön a budapesti Fiumei Úti Sírkertben - tudta meg a Blikk a család egyik barátjától. A filmsztár hamarosan Budapestre érkezik.

"Ők nemcsak kollégák voltak, hanem majdnem harminc évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel" - mondta el a lap forrása.

Andy Vajna korábban többször elmondta, hogy az 1990-es Total Recall – Az emlékmás forgatásán ismerkedett meg Schwarzeneggerrel. A színész többször meglátogatta Magyarországon Vajnát. Közösségi oldalán is megemlékezett a producerről.

A kormány a saját halottjának tekinti a néhai filmügyi kormánybiztost, ezért a temetéséről is ők gondoskodnak. A Fiumei Úti Sírkert 41-es művészparcellájában, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellett temetik el.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.