Gyász

Öngyilkos lett a Fenyő-gyilkosságban is nyomozó dandártábornok

Életének 62. évében halt meg a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója, Bezsenyi Mihály.

2019.01.26 08:23ma.hu

Főbe lőtte magát Bezsenyi Mihály, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója - írta a PestiSrácok.hu. A dandártábornok nyomozóként korábban számos nagy ügy, mások mellett Fenyő János médiamágnás megölésének vizsgálatában is részt vett. A portál információi szerint Bezsenyi Mihály hosszabb ideje súlyos betegséggel küzdött, az utóbbi heteket betegállományban töltötte.

Életének hatvankettedik évében halt meg a rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója, aki a belügyminiszter megbízásából 2014 júliusától vezette a szervezetet. Harminc éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél – írta a honlapján megjelent közleményében a rendőrség.

A PestiSrácok.hu információi szerint Bezsenyi Mihály fegyverével lőtte főbe magát. A tábornokot speciális területén, a gazdasági ügyekben kiváló szakemberként tartották számon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.