Közlekedési konfliktus

Felpofozta egymást egy taxis és egy BKV-sofőr - videó

A taxis a buszmegállóba parkolt, a buszsofőrnek ez nem tetszett...

2019.01.25 10:48ma.hu

Felpofozta egymást egy buszmegállóban parkoló taxis és egy BKV-sofőr. A jelenetről a 444.hu olvasója készített felvételt.

Az olvasó beszámolója szerint a buszsofőr dudált rá a szabálytalanul álló taxisra, majd kiszálltak mindketten, és a taxis ütött először, ettől a buszvezetőnek leesett a szemüvege.

A felvétel innen kezdődik, felpofozza a buszvezető is a taxist, majd visszaszáll a buszra, és útközben fölveszi leejtett szemüvegét. Az utasok végignézték az esetet, a két fejét vesztett sofőr pedig megígérte, hogy felírják egymás rendszámát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.