Gyász

Kerényi Imre mellé temetik Andy Vajnát

Január 31-én lesz a temetés.

2019.01.25 09:18ma.hu

A Fiumei Úti Sírkert 41-es művészparcellájában, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellé temetik az előző hétvégén elhunyt Andy Vajnát - értesült a Blikk. Január 31-én, jövő csütörtökön lesz a gyásszertartás.

A Fiumei úti sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézetének főigazgatója a lapnak azt nyilatkozta, hogy a család kérése volt, hogy Andy Vajnát itt, az ország egyetlen nemzeti emlékhelyén temessék el.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta, a kormány saját halottjának tekinti Andy Vajnát, a temetésről a kormány gondoskodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.