Gyász

Lenyűgöző lovas film Dallos Andor emlékére - videó

A szilvásváradi Állami Ménesgazdaság közelmúltban elhunyt vezetőjére emlékező alkotásban természetesen a lovak a főszereplők.

2019.01.18 08:05ma.hu

Háromperces rövidfilmet készült Dallos Andor, a szilvásváradi Állami Ménesgazdaság közelmúltban elhunyt vezetőjének emlékére - olvasható a Heol.hu oldalon.Dallos Andor gyermekkorát a természet és a lovak közelségének élménye határozták meg. Erdész édesapja nyomdokaiba akart lépni, de a sors a lovak mellé sodorta. Így került Szilvásváradra, ahol aztán mindkét szenvedélyének hódolhatott: az erdőnek és a lovaknak egyaránt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.