Még nem sokat tudni

Kiürítették a soroksári IKEA-t

Valamilyen műszaki hiba történt.

2019.01.13 18:27ma.hu
hirdetés

Az Atv egyik olvasója jelezte, hogy kiürítik a soroksári IKEA-t. A hangosbemondón keresztül arról tájékoztatták a vásárlókat, hogy egy műszaki hiba miatt azonnal el kell hagyniuk az IKEA-t.

A cikk szerint arról is tájékoztatták a bent tartózkodókat, hogy azok a gyerekek, akik a játszóházban voltak, már az épület melletti játszótéren várják a szüleiket.

Friss: a Hvg.hu-nak Varga Eszter, az IKEA magyarországi kommunikációs vezetője elmondta: "A belső műszaki rendszer hibajelzése miatt rendelte el az áruház vezetése a kiürítést. Az üzletpolitikánk az, hogy ilyen esetben először elrendeljük a kiürítést, és csak utána kezdjük a kivizsgálást. Az üzemzavart elhárították, az áruház ismét fogadja a vásárlókat."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.