Ellátás

Gyors segítség a nyugdíjasoknak, akik nem kaptak ma nyugdíjat

Étkezési utalvánnyal és meghosszabbított ügyfélfogadással segít a XV. kerületi önkormányzat a késedelmes folyósítás miatt.

2019.01.11 12:53ma.hu

"A XV. kerületi önkormányzat vezetése is értesült róla, hogy késnek a januári nyugdíjak. Így egyelőre bizonytalan, hogy mikor juthatnak a nyugellátáshoz a kerületi nyugdíjasok, erre a hétvége előtt kevés esély mutatkozik. Ebben a helyzetben nekünk kell segítenünk" - írta Németh Angéla polgármester.

"Ezért úgy döntöttem, hogy azon nyugdíjasok számára, akiknek veszélybe kerül a hétvégi megélhetése a nyugdíjak csúszása miatt, azonnali segítséget nyújtunk. A döntésem értelmében a Polgármesteri Hivatal pénteken (2018. január 11-én) meghosszabbított ügyfélfogadást tart 18 óráig, és az érintettek étkezési utalványokat vehetnek át a nyugdíj késése miatti nehézségek áthidalására.

Részletek

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.