Ünnepi

'Szuper csúcshely' - a polgármester is rappel a martfűi ünnepi videóban

'Szuper csúcshely' című karácsonyi videóval jelentkezett a Szolnok megyei Marfű városa. Szinte az egész város szerepel benne.

2018.12.29 11:13ma.hu

A jópofa klip még karácsonyra készült, december 21. óta elérhető, ám szélesebb körben csak most, a szoljon.hu beszámolója alapján terjedt el.

Az alapötlet a Martfű Média munkatársáé, Magyar Máriáé volt. A klipben az Abba Super Truper című számát dolgozták fel, és majd 250 embert énekeltettek meg.

Dr. Papp Antal polgármester elmondása szerint ő azért rappelt, mert annyira rossz az énekhangja, hogy mindenki jobban járt.

"Fel kellett vennünk párszor a szöveget, míg ráéreztem az ízére... Emlékszem, már a harmadik próbálkozásnál tartottunk és még mindig azt javasolták, vegyük újra" - mondta el a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.