ORFK

Négy halálos baleset történt karácsonykor

A rendőrök 252 embert állítottak elő, köztük 108-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 23-at ittas vezetés miatt.

2018.12.27 09:10MTI

Négy balesetben öten vesztették életüket az ország közútjain az ünnep három napján - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata azt írta: december 24-én 0 órától december 26-án 24 óráig a rendőrök 64 olyan közúti közlekedési balesetnél intézkedtek, ahol sérülés is történt. A halálos kimenetelűeken felül 20 baleset súlyos, 40 könnyű sérüléssel végződött.

A rendőrök 252 embert állítottak elő, köztük 108-at bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, 23-at ittas vezetés miatt.

A rendőrök 60 jogellenesen Magyarországon tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron, és 4 embert akadályoztak meg abban, hogy belépjen az ország területére - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.