Baleset

Karambolozott a Gulyás Gergelyt szállító autó éjszaka

A kórházból már mindenkit hazaengedtek.

2018.12.18 09:14ma.hu

Hétfőn nem sokkal éjfél után a Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert és kolléganőjét szállító Skoda Superb gépjármű az Andrássy úton haladva ütközött a Nagymező utcából kihajtó taxi gépkocsival, írja közleményében a Miniszterelnökség. A gépjárművet a Miniszterelnökség hivatásos sofőrje vezette - írta a 24.hu.

Az ütközésben a kontrollvizsgálat alapján a miniszter gépjárművezetője, munkatársa és a taxi sofőrje 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett, Gulyás Gergely sértetlen maradt. Valamennyien saját lábukon szálltak ki a kocsiból. Gulyás Gergely azt követően hagyta el a baleset helyszínét, hogy a könnyebb sérülést szenvedett személyeket kórházi kivizsgálásra mentővel elszállították. A kórházból már mindenkit hazaengedtek. A rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.