Demonstráció

Megtette a feljelentést - megszólalt Hadházy - videó

A politikus feljelentést tett a biztonsági őrök ellene tanúsított magatartásuk miatt.

2018.12.17 14:22ma.hu

Hadházy Ákos az ATV Híradónak arról beszélt, hogy mindaz, ami jelenleg történik, azt mutatja, hogy a hatalom legfontosabb bástyájánál vannak.

„Ha ma sikerül bemondani, ezt a petíciót, az sem egy háborúnak a vége, az is csak egy csatanyerés, de ilyen csatákat meg kell nyerni ez attól is függ, hogy a magyarok mennyire segítenek ebben” – mondta a független országgyűlési képviselő.

A politikus feljelentést tett a biztonsági őrök ellene tanúsított magatartásuk miatt.

„A rendőrök egy fél órát várattak, írtak fel néhány sort a kis füzetükbe, majd utána bekopogtattak itt az épületbe tanácstalanul vártak egy kicsit, és utána elhajtottak” – nyilatkozta az ATV Híradónak a képviselő.

Kérték tőlük, hogy állítsák helyre a törvényes rendet, hiszen – mint mondta - országgyűlési képviselőként nekik minden joguk megvan, hogy ezt az intézményt ellenőrizzék, ebbe az intézménybe bemenjenek, a rendőrök ebben nem segítettek – tette hozzá Hadházy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.