Túlóra

'Boldog karácsonyt, Miniszterelnök úr' - folytatódik a tüntetéssorozat

Vasárnap is utcára vonulnak az emberek.

2018.12.16 08:57ma.hu

"Boldog karácsonyt, Miniszterelnök úr" címmel tüntetést szrveznek vasárnap délután 15 órára, a Hősök terére. Az ellenzéki rendezvényre a Facebookon már több ezren jelezték részvételüket, majd' 20 ezer érdeklődő mellett.

Közben a Momentum a saját gyülekezőjét is meghirdette a Hősök tere közelébe: 14.30-tól várják a tiltakozókat a Fidesz-székház elé a Lendvay utca 28-hoz. Terveik szerint a tüntetés a Fidesz székház elől indulva az Andrássy úton az Oktogon felé halad, majd a Teréz körúton a Nyugati térig megy, onnan a Bajcsy-Zsilinszky utcán át az Alkotmány utca végén felállított színpadig tart, ahol Donáth Anna, a Momentum alelnöke tart beszédet - tudatták a Facebookon.

A tüntetéshez csatlakozik a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) is, amely szombaton a túlóratörvény miatti tiltakozó levelét adta át Áder Jánosnak címezve a Sándor-palotában.

Az MSZP is tüntetni készül, külön Facebook-eseményt hoztak létre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.