Túlóra

Csak úgy engedték el a rendőrök a tüntetőket, ha előtte kamerába mondták az adataikat

Több csoportot is közrezártak, és intézkedtek ellenük.

2018.12.14 10:07ma.hu
MTI/Balogh Zoltán

Csütörtök este ismét tüntettek a rabszolgatörvény és a Fidesz ellen. A randőrök több csoportot is közrezártak és intézkedtek ellenük. Ami érdekes, hogy csak azután engedték el az embereket, hogy kamerába mondták az adataikat. Ez a 24.hu tudósításából derült ki.

Mindez már csak azért is furcsa, mert nincsen erre vonatkozó jogszabály, a rendőrök pedig csak annyit mondtak, hogy utasítást kaptak arra, hogy így járjanak el.

Arról is tájékoztatták a körbezárt embereket, hogyan tudnak majd fellebbezni a feljelentés, illetve az igazoltatás ellen is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.