Túlóra

Feljelentik a puccskísérlettel riogató Kövér Lászlót

'Ha cinikusan uszít, akkor megérdemli, hogy a rendőrségen magyarázkodjon emiatt.'

2018.12.13 16:49ma.hu

Kövér László az Echo TV-ben azt nyilatkozta, hogy az ellenzék parlamenti obstrukciója, amellyel a rabszolgatörvényként elhíresült túlóraszabályozás elfogadását próbálták megakadályozni, "puccskísérlet” volt.

Tordai Bence, a Párbeszéd politikusa, ezek után közölte, feljelentést tesz rémhírterjesztés miatt, hivatalosan ismeretlen tettes ellen.

"Ha cinikusan uszít, akkor megérdemli, hogy a rendőrségen magyarázkodjon emiatt. A puccs erőszakos hatalomátvételt jelent, márpedig az ellenzékiek nem alkalmaztak erőszakot semmilyen formában. Ha valaki parlamenti házelnökként ilyesmivel riogat, az vagy nem tudja, miről beszél, vagy végtelen cinizmusában felelőtlenül uszít” - mondta el a politikus a Zoom.hu-nak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.