Demokrácia off

A TEK páncélosai is bevetésen vannak a belvárosban

A szerdai parlamenti események után a Kossuth téren tüntetés kezdődött, a TEK-es autók kivezénylése feltehetően ezzel van összefüggésben.

2018.12.12 17:32Ma.hu
hirdetés

Az egyik olvasó küldte az index.hu-nak azokat a fotókat, amelyeken a Terrorelhárítási Központ páncélozott csapatszállító járművei haladtak a belváros felé. A képek a TEK központjához közel, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésében készültek 16 óra körül.

Később egy másik olvasó már a Podmaniczky utcában látta a konvojt, amely a Parlament felé haladt.

Mint megírtuk mi is, a szerdai parlamenti események után a Kossuth téren tüntetés kezdődött MSZP-s és DK-s politikusok, illetve 150-200 ember részvételével, a Jobbik pedig a Lánchíd rövid blokkolása után 50-100 emberrel a köztársasági elnöki palotáig vonult a budai Várba. A Kossuth téren azóta többen lettek és városi sétára indultak.

A TEK-es autók kivezénylése feltehetően ezzel van összefüggésben, de nem zárhatjuk ki azt sem, hogy más miatt kaptak riasztást. Kérdéseinket elküldtük a Terrorelhárítási Központ email címére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.