Oktatás

Leszakadt a plafon egy szolnoki gimnáziumban, javítás helyett feldíszítették az aládúcolást

Leszakadt a plafon egy szolnoki gimnáziumban, a lyuk javítás helyett karácsonyi díszítést kapott.

2018.12.05 13:29ma.hu
hirdetés

Egy olvasó küldött videót a 444.hu-nak arról az ünnepi díszbe öltöztetett rúdról, amely a szolnoki Varga Katalin Gimnázium egyik termének plafonját tartja.

Az olvasó szerint a plafon hónapokkal ezelőtt szakadt le, azóta a lyuk folyamatosan nő, mégsem végezték el a szükséges javításokat, csak "kitámasztották egy rúddal, hátha nem szakad le az egész, illetve kitettek pár bóját, hátha nem rúgják ki a rudat, mert akkor nyakunkban az egész harmadik emelet."

A lap emlékeztet, hogy a szolnoki Varga Katalin Gimnázium vezeti a HVG két tanítási nyelvű középiskolákról készített 2018-as rangsorát.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.