Színes

Mikulás HÉV-ek közlekednek Budapesten két alkalommal

A Mikuláson kívül krampuszok is várják a gyerekeket a szentendrei HÉV vonalán közlekedő Mikulás HÉV-en.

2018.12.04 18:58MTI

A MÁV-HÉV különleges meglepetéssel készül csütörtökön és a jövő héten: Mikulás HÉV névre hallgató vonat indul csütörtökön és jövő kedden délután a Batthyány tér és Szentendre közötti vonalon - közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság kedden az MTI-vel.

A Mikuláson kívül krampuszok is várják a gyerekeket a szentendrei HÉV vonalán közlekedő Mikulás HÉV-en.

Mint írják, több szakember dolgozott azon az elmúlt hetekben, hogy a fűtött és kivilágított nosztalgikus hangulatot idéző járművek forgalomba állhassanak.

A jegyek elővételben a bmejegy.hu weboldalon vásárolhatók egységes áron 1900 forintért. A helyszínen csak készpénzes fizetéssel váltható menetjegy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.