Sajnálja

Olaszliszkai lincselés: megtörte a csendet H. Kitti, aki miatt agyonverték Szögi Lajost

Ma már 23 éves családanya, elköltözött Olaszliszkáról.

2018.11.29 09:15ma.hu

Mint ismerets, az olaszliszkai lincselés az elmúlt évtizedek legbestiálisabb cselekedeteként íródott a magyar kriminalisztika történetébe. 2006. október 15-én a földrajz-biológia szakos tanár két kislányával, az ötéves Zsófival és a 14 esztendős Emesével tartott hazafelé, amikor kocsijával elsodort egy 11 éves olaszliszkai kislányt, H. Kittit. Bár a gyermeknek nem esett komoly baja, az összegyűlt rokonok, ismerősök kislányai előtt végeztek Szögi Lajossal.

Nagy port kavart a napokban a hír, mely szerint az egyik elkövető, H. Dezső, aki egyébként az elsodort kislány testvére, több milliós kártérítést kaphat, és már jövő nyáron szabadulhat.

A hír apropóján a Bors megkereste H. Kittit, aki ma már 23 éves családanya. Elköltözött Olaszliszkáról.

"Természetesen nagyon sajnálom a történteket. Megváltoztatnám a múltat, ha lehetne. Az emberek nem éreztetik velem a hétköznapokban, hogy mit gondolhatnak rólam, de szeretném minél hamarabb elfeledni. Hazajárok a testvéreimhez Olaszliszkára, de ott aludni nem tudok. Az ablak ugyanis pont Szögi Lajos emlékművére néz" - mondta H. Kitti, aki azt állítja: a testvére markát ütő milliókról nem tudott, de már eléggé régen beszélt a bátyjával.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.