Egészségügy

Kétszer küldték haza a Honvédkórházból, miközben agyhártyagyulladása volt

Kétszer küldtek haza egy 19 éves lányt a Honvédkórház sürgősségi osztályáról egy héten belül, harmadik alkalommal már annyira rosszul volt, hogy intenzív osztályra került.

2018.11.29 08:11ma.hu

Ekkor derült ki, hogy Lyme-kórja és agyhártyagyulladása van, rohammentő vitte át a Szent László kórház fertőző osztályára, életveszélyes állapotban. Az eset még nyáron történt. Arcának mindkét oldala lebénult, a jobb felén a mai napig nem működnek izmok. Az anya perelni akarja a Honvédkórházat. A Népegészségügyi Központ vizsgálja az esetet - közölte az RTL Híradó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.