Tüntetésre igyekeztek

Zaklattak egy CEU-s tüntetésre tartó párt a 4-es metrón - videó

Az agresszív férfi a Kossuth téri tiltakozásra vitt transzparenst meglátva rontott rájuk, majd kezdte vegzálni, szidalmazni őket.

2018.11.25 08:48ma.hu

Férjével együtt támadtak le egy nőt a kezében tartott transzparens miatt a négyes metrón. A házaspár az oktatás szabadságáért és a CEU elűzése ellen összehívott szombati tüntetésre igyekezett, mikor beléjük kötött egy agresszív férfi.

A férfi a Kossuth téri tiltakozásra vitt transzparenst meglátva rontott rájuk, majd kezdte vegzálni, szidalmazni őket - írja az Index. A férjet például egyenesen genetikai hulladéknak nevezte, amiért szemüveg és sál volt rajta. Végül egy másik utanak sikerült lecsendesítenie.

Mint kiderült, a nő kezében tartott transzparensen Minerva, a bölcsesség és műveltség istennője volt látható a mordori tájban elhelyezve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.