Részleteket nem árultak el

Megszületett a döntés Gruevszki ügyében

Meghozta a döntést Nikola Gruevszki ügyében a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal.

2018.11.20 09:50ma.hu

A Magyar Idők úgy tudja, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal meghozta a döntést Nikola Gruevszki ügyében. A lap ugyanakkor részleteket nem árult el a döntéssel kapcsolatban.

A volt macedón miniszterelnök kapcsán a parlament hétfői ülésén az ellenzék több kérdést is feltett. A kormánypárti reagálásokban elhangzott: a politikus hazánkban menedékjog iránti kérelmet nyújtott be.

Hangsúlyozták, egy 2007-es törvény teszi lehetővé, hogy a volt kormányfő a kérelmét ne a tranzitzónában terjessze elő. Elhangzott az is, sem a magyar állam, sem a magyar hatóságok nem segítették Gruevszkit a Macedóniából való kijutásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.