Baleset

Ne már, hogy ezért égett porig a DK központja!

Óriási tűz volt a hétvégén Budapesten, több száz négyzetméteren lángolt egy Teréz körúti épület. A DK irodái teljesen megsemmisültek.

2018.11.19 08:03ma.hu

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelem szóvivő-helyettese a tűz lehetséges okairól az atv.hu-nak azt mondta: a tetőszerkezeti tűzesetet megelőzően, ugyanabban az épületben, a földszinten egy étterem konyhájában a szagelszívó berendezés égett, ehhez riasztották a tűzoltókat, majd a tűzoltás közben értesítették a kollégáimat, hogy a tetőszerkezetben is tűz keletkezett. Hogy a kettő között van-e összefüggés, azt most jelenleg nem tudjuk megmondani, hatósági eljárás keretében vizsgáljuk a tűz keletkezési okait.

A DK szóvivője, Gréczy Zsolt elmondta, az anyagi károkat még nem tudták felmérni, rengeteg személyes holmijuk is odaveszett, illetve megsemmisült a sajtóiroda és az összes tárgyaló is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.