Több mint két hónapja előzetesben

Kivizsgálják a csengeri örökösnő elmeállapotát

Igazságügyi orvosszakértő vizsgálja meg az előzetesben lévő, csengeri örökösként ismert Sz. Gáborné egészségi állapotát.

2018.11.16 12:27ma.hu

Helmeczy László, az asszony ügyvédje a Zoom.hu-nak azt mondta, a jövő héten védence fizikai és lelki állapotát is felmérik, vagyis elmeorvos is megvizsgálja.

Az igazságügyi szakértői vizsgálatot a Nemzeti Nyomozó Iroda előterjesztésére rendelték el. Az ügyvéd szerint több mint két hónapja előzetesben lévő, a börtönkórházat többször is megjárt védence nagyon sovány, legfeljebb 40-50 kiló.

Sz. Gáborné újabb vallomást nem tett. A legutóbbiban azt állította, hogy Kósa Lajos, aki szerint a nő őt is becsapta, is kiutazott vele Svájcba intézni a hagyatékot. Ezért azt kérte – amit ügyvédje is indítványozott -, hogy tanúként hallgassák meg a fideszes politikust.

Az ügyvédnek is lenne néhány kérdése a politikushoz, például az is, ha szerinte nem volt hagyaték, miért kötött az asszonnyal különböző megállapodásokat, szerződéseket?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.