Érkezik

Különleges biztonsági intézkedéseket vezetnek be: így készülnek Chuck Norris budapesti látogatására

November 24-én, életében először Budapestre látogat a legendás színész.

2018.11.16 10:44ma.hu

Rendhagyó biztonsági intézkedésekkel várják a november 24-én Budapestre látogató Chuck Norrist - írja a Blikk. A lap egy neve elhallgatását kérő bennfenttestől tudott meg részleteket.

Mint kiderült, a szállodai szobát álnéven foglalták, és egy folyosórészletet is le kell majd zárni, hogy senki nem tudja hívatlanul megközelíteni a színészt és feleségét. Emellett olyan útvonalat kellett találni, melyen keresztül feltűnés nélkül tudnak ki- és bejárni a lakosztályukba.

Amellett, hogy minden helyszínen orvosok tartózkodnak majd, akik az idős színészre figyelnek, a házaspár étkezései körül is komoly óvintézkedések várhatóak, miután Gena, Norris felesége másfél éve egy orvosi vizsgálatnál olyan súlyos allergiás rohamot kapott, hogy hónapokig kezelték kórházban.

A házaspár ettől függetlenül nagyon várja már a látogatást, hiszen először jönnek Budapestre. A sportarénában rendezendő gála mellett ellátogatnak majd a budapesti adventi vásárba is, hogy megnézzék a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Várát.

"Hálás vagyok, hogy végre eljuthatok Budapestre, és nagyon várom már a találkozást a rajongóimmal. Bízom abban, hogy sokukkal együtt imádkozhatok majd a gálán" - üzente Chuck Norris, aki azt is megígérte, hogy aki épp akkor viszi el az ajándékát, amikor ő is ott lesz, még akár egy szelfit is kaphat cserébe.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.