Súlyos testi sértés

Magyar munkások verekedtek egy svájci hajón

Az egyik kérdőre vonta a másikat, hogyan bánik a barátnőjével, aztán jött a balhé.

2018.11.12 15:08ma.hu

A szolnoki bíróság súlyos testi sértés kísérlete miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte azt fiatal, szakácsként dolgozó magyar férfit, aki egy svájci folyami hajón bántalmazta a szintén magyar masszőrt és annak takarítónőként dolgozó barátnőjét.

Mindhárman a legénység számára elkerített részen italoztak a fedélzeten, mikor a szakács felelősségre vonta a masszőrt, hogy hogyan bánik a barátnőjével. A masszőr nem akart erről beszélni a szakáccsal, ezért felállt és el akart menni. A szakács erre felemelt egy sörpadot és utána dobta. Nem találta el a masszőrt, ezért utána ment és ököllel vagy hússzor nagy erővel az arcába vágott, majd a kezébe is beleharapott.

A nő segíteni akart barátjának, ezért a vádlottat derékon fogta és megpróbálta elhúzni onnan. A szakács megfordultt, eközben a könyökével véletlenül úgy megütötte a nőt, hogy eltört az orrcsontja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.