Termékvisszahívás

Tejallergiásokra veszélyes a Meggle egyik növényi habalap-készítménye

Az 500 milliliteres Meggle Creme Patisserie Decor növényi habalap érintett.

2018.11.10 14:15MTI

A gyártó Rajo a.s. visszahívja a kereskedelmi forgalomból az 500 milliliteres Meggle Creme Patisserie Decor növényi habalapot tejfehérje-szennyeződés miatt, a visszahívás csak a 2019. január 9-i és a 2019 február 11-i minőségmegőrzési határidejű termékeket érinti.

A cég szombati közleménye szerint a visszahívott áru csak a tejallergiásokra veszélyes.

Az intézkedésről a kereskedelmi partnerek mellett a visszahívási eljárást felügyelő Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalt (Nébih) is értesítették.

A termékek árát a vásárlók blokk nélkül is visszakapják.

A gyártó tájékoztatása szerint a visszahívás csak a 2019. január 9-i és a 2019 február 11-i minőségmegőrzési határidejű termékeket érinti, más Meggle terméket nem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.