Megtalálták

Előkerült a rejtélyes üzenet után eltűnt majsi tinilány

Előkerült a múlt pénteken eltűnt tinilány, akiről az utolsó információ egy rejtélyes üzenet volt, amit barátjának küldött.

2018.11.09 07:07ma.hu

A Majson élő lánynak múlt pénteken veszett nyoma. A lány Bajáról indult el, a Tolna megyei Bátaszéken kellett volna másik buszra szállnia. Ehelyett azonban a telefonjáról üzenet érkezett egyik barátjának, mely szerint egy idős, benzinkutat kereső házaspár sárga autójába ült be, hogy útba igazítsa őket. Azt is leírta, hogy a kocsi "talán Volkswagen".

Ezután jó ideig semmit nem tudtak róla

A Blikk most arról ír, hogy a 17 éves lány épségben előkerült. A lány testvére a Facebookon közölte, hogy a rendőrség megtalálta és biztonságba helyezte, várják haza. Részleteket nem közölt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.