Állatkínzás

Miért jut minden napra egy ilyen brutális eset?

Megszakad a szívünk.

2018.11.08 19:39ma.hu

"Éjszaka érkezett a segítségkérés a számára. Egy tanyán tengette az "életét", élelem, víz, menedék nélkül. Csontsoványan, a nyakába nőtt lánccal kikötve. Nagyon fiatal, alig 1,5-2 éves" - írta Facebook-oldalán a Noé Állatotthon Alapítvány. "A látvány és a szag megdöbbentő, elképzelhetetlen, hogy milyen fájdalmakkal élt. Azonnal a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrum műtőjébe került. Az első, életmentő műtéten túl van. Még kórházban van, mert nagyon sovány és minden nyálkahártyája hófehér volt. Nagyon kell neki a drukk, kemény napok állnak előtte" - részletezték az esetet.

Hogyan segíthet?

Közvetlen bankkártyás adományozással >>>

Bankszámlaszámuk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írják be: Ezredes!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, amelyre SMS is küldhető! EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPNAK TRANZAKCIÓNKÉNT!

Hívni kell a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után meg kell adni a NOÉ Állatotthon kódját: 63

Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra kell küldeni a 63 számot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.