Vádemelés

Gyerekekkel a hátsó ülésen próbálta ellopni az autót a szír férfi

Menekültügyi kérelmének elbírálása érdekében, néhány hétig tartózkodott Vámosszabadin az a férfi, aki úgy próbált meg Győrben egy autót elvinni, hogy abban benne ültek a tulajdonos kiskorú gyermekei.

2018.11.06 09:28ma.hu

A szír állampolgár férfi 2015 tavaszán, Győrben, engedély nélkül beült a jobb első ülésre egy utcán várakozó autóba. Az autóban a tulajdonoson kívül benne ültek a tulajdonos 12 és 15 éves lányai is.

A jármű tulajdonosa a férfit többször felszólította a távozásra, majd kiszállt azzal a szándékkal, hogy őt az autójából kiszállítsa. Ekkor az elkövető átült a vezetőülésre azért, hogy az autóval elhajtson. A tulajdonos azonban visszatért a vezetőülés felőli oldalra és kirángatta a kormányba kapaszkodó férfit.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség a férfival szemben jármű önkényes elvétele bűntett kísérlete miatt emelt vádat. A vádlott jelenleg más ügyben Németországban van letartóztatásban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.