Károsult

Devizatartozása miatt utcára rakják Bíró Icát és lányát

"Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít???"

2018.11.05 20:47ma.hu
hirdetés

Kedves barátaim! A deviza kifosztás miatt a végrehajtó úr kilátásba helyezte, hogy még a kilakoltatási moratórium előtt, november 15. előtt, családostól az utcára teszi  Bíró Icát és a lányát!
Nem tudom pontosan mikorra tervezi, de perceim meg vannak számlálva , pedig mindenki, még a végrehajtók is tudják, hogy embertelen, jogtalan, kisemmiző és főbűn a devizások életének és vagyonának, ilyen módon való elrablása. A szüleim és az én életem munkájával megkeresett otthonunkat a 12. kerület Trencséni utca 34. szám alatti házat, egy off-shore és adóspecialista ügyvéd licitálta el féláron. Ügyes és gazdag ember, aki a jogi tudását, nagy haszonnal tudta kamatoztatni, más kárára jól járni, fura opció, örülhet, ha tud a mi otthonunkban
” – írta Bíró Ica Facebook-oldalán.

A fitneszedző, modell egy ki nem fizetett könyve után vett fel áthidaló kölcsönt vállalkozása fejlesztésére, mint 2017-ben a Blikknek elmondta, ő nem bízott a devizahitelben, de rábeszélték - írta róla a Mérce.

A megújulás titkai című könyvem után a kiadó nem fizette ki a szerzői díjamat, ezért is volt szükségem a hitelre. Megterveztem mindent, hogyan spórolok, míg véget nem ér a törlesztés. Forinthitelt szerettem volna, de a banknál rábeszéltek a devizára, azt állították, az a biztos. Szkeptikus voltam, de a közjegyző is győzködött, nem világosított fel a veszélyekről. Egy ideig működött, aztán már nem tudtam tovább fizetni.”

Bíró Ica egy ideig fizette a törlesztő részleteket, de a durva emelkedés után már nem tudta tovább.

Megkaptam a kölcsönt, tisztességesen fizettem évekig…Amikor kezdett emelkedni az árfolyam és ezzel együtt a törlesztőrészlet is a duplájára meg a triplájára, besokalltam. Nem csoda, már tízmilliókról beszélünk.

Bíró Ica egy éve még bízott abban, hogy jogi úton tudja megtámadni a szerinte igazságtalanul magas tartozást, de úgy tűnik, ez nem sikerült. A fitnesz sztár az elmúlt években a devizahitelesek egyik arca volt, számos tüntetésen, kilakoltatáson megjelent, képviselte az érdeküket a médiában.

Hétvégi Facebook-bejegyzésében végül azt írja:

Már majdnem üres a ház, sírnom kell,nagyon fáj, hogy itt Magyarországon, ilyen becstelen népirtó politika és életellenes jog létezhet, ahol családok pusztulását szervezetten, rendőri segédlettel követhetik el, ráadásul a családok évében! Ki védi meg a devizában becsapottak népes táborát??? Ki segít??? Bíztam az embert és a fogyasztókat védő jogokban a tisztességes bírókban a népet szolgáló karhatalomban az élet tiszteletében az igazságban és a szeretetben is!
Nem bűnözők a devizások, hanem kifosztott áldozatok, a Bankok sajnos a kormányunk együttműködésével, rabszolga gyárakká váltak!
Kár, hogy valaha, bíztam bennük!
Milyen élhetetlen ország lett a hazánkból???
Nagyon sajnálom, sírnom kell!!!
Talán csak az Isteni gondviselésben és a csodában bízhatok! Hátha megvalósul! Áldás! Legyen úgy!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.