Ügyészség

A nemi szervét mutogatta a pultosnak a bezárt WC-ben

Az Esztergomi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette, és szeméremsértés vétsége miatt már az elkövetést követő napon bíróság elé állította azt az ukrán állampolgár férfit, aki egy női WC-be bement, onnan a sértettet nem engedte ki, és előtte a nemi szervét mutogatta.

2018.11.05 09:24ma.hu

Az elkövető 2018. október 30-án, délelőtt, egy nyergesújfalui presszóban ittas állapotban látta, hogy a pultos nő a személyzeti WC-be ment, ahova kis idő múlva követte. A sértett távozásra szólította fel a férfit, aki ennek eleget tett. Ezután a férfi ismét belépett a mosdóba, az ajtót belülről az akasztóval bezárta, a nadrágját letolta és a nemi szervét a sértett előtt mutogatta.

A vádlott a szűk helyiségben a bezárt ajtó és a sértett között állt, ezért a nő nem tudta megközelíteni a bejárati ajtót. Az elkövető többszöri felszólítás ellenére sem engedte ki a sértettet, aki ekkor magához vett egy felmosónyelet, amivel elkezdte verni a vádlott fejét és a felső testét. A vádlott ekkor elfordult a pultostól, aki ezt kihasználva a bejárati ajtót kinyitotta és a helyiségből kimenekült.

Az időközben kiérkező rendőrjárőrök a vádlottat a presszóban elfogták, a nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vételét rendelte el.

Az ügyészség a férfit 2018. október 31. napján az Esztergomi Járásbíróság elé állította.

A bíróság az ügyészség indítványa alapján a férfit 2 év börtönbüntetésre ítélte, amelynek a végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette, valamint 2 évre kiutasította az ország területéről. Az ítélet jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.