Gyász

Meghalt az ország legidősebb embere

Bélik Jánosné még az Osztrák-Magyar Monarchiában született.

2018.11.05 07:08ma.hu

November 3-án, életének 111. évében elhunyt Bélik Jánosné (Piláth Katalin). Az asszony Piliscsabán élt, a helyiek Kati néninek nevezték. Még az Osztrák-Magyar Monarchiában született - írja a Hvg.hu.

Annak idején termelőszövetkezetben és erdőgazdaságban is dolgozott, 70 évesen vonult nyugdíjba. Három gyermeke, hét unokája, tizennégy dédunokája és öt ükonokája született.

"Gyermekeinek, rokonainak, barátainak és mindenkinek, aki ismerte és szerette, osztozunk fájdalmában. Temetéséről a család kérésére később adunk tájékoztatást, hogy együtt kísérhessük utolsó útjára Kati nénit! Nyugodjék békében!" - írta a város alpolgármestere.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.